Как M-Files улеснява процеса на управление на договори в организацията? - FTS
Изберете страница

Как M-Files улеснява процеса на управление на договори в организацията?

по Yordanka Hristova декември 30, 2019

Ръчното управление на договори е много времеемко и изискващо много ресурси. M-Files улеснява процеса като ви помага да създадете необходимата организация и да сте сигурни, че правилните хора винаги разполагат с бърз достъп до правилната версия на всеки договор от всяко местположение и от всяко мобилно устройство.

#Полза 1- Преглеждате и одобрявате договори по-бързо

Управлението и проследяването на договорните отношения изисква много време. M-Files освобождава повече часове през деня чрез автоматизиране на процесите като управление на договорите (CLM). Тъй като M-Files знае кой е отговорен за всяка задача, известия и напомняния се изпращат автоматично.

#Полза 2 – Заменяте базираните на хартия процеси

M-Files заменя неефективните, податливи на грешки, базирани на хартия процеси, които все още се използват от много компании. M-Files предлага уникален подход за съхранение и динамично организиране на договори и информация, свързана с тях чрез атрубути на документа, като тип договор, страни в договора, етап на договора, ефективни дати на договора и др.

#Полза 3 – Защита на информацията

С M-Files, да защитите конфиденциална информация, като същевременно я направите достъпна само за точните хора е лесно. M-Files управлява автоматично и динамично правата за достъп.

#Полза 4 – Достъп от всяко мобилно устройство

Преглеждате документи и управлявате процеси в движение с мобилното приложение на M-Files за iPhone, iPad, Android и Windows Phone.

#Полза 5 – Автоматизирате бизнес процесите

Използвайте M-Files автоматизирани работни потоци, за да улесните процеси като одобрение на договори, контролирано съдържание, фактуриране и др.

Имате още въпроси? Свържете се с нас на 02/ 818 36 63 или ни пишете на info.bg@fts-eu.com

Yordanka Hristova

Digital Marketing Enthusiast, committed to spreading the word about how software solutions are helping organizations to start their digital transformation. Passionate about B2B Marketing, Growth Marketing and Customer Experience. Loves traveling, crafting and natural aromas.

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *