Данни и инфраструктура в Azure - FTS
Изберете страница
Услуги

Данни и инфраструктура в Azure

Microsoft Azure е постоянно нарастващ, богат набор от интегрирани облачни услуги —analytics, computing, database, mobile, networking, storagе и web.

Свържи се с нас

Azure е сред на-бързо развиващите се и мащабни публични, облачни платформи в света. С над 38 регионални дейта центрове, 120,000 нови клиенти всеки месец, и повече от $1 млрд. посветени на сигурността и разработки всяка година, не е изненадващо, че повече от 66% от компаниите от Fortune 500 вече използват Azure.

Azure предлага сигурна платформа за съхранение. Клиентите, които използват Azure IaaS възможностите печелят от гъвкавостта, надеждността и мащабируемостта. С Azure можете да разчитате на сигурност за своите приложения и информация. Azure осигурява голямо разнообразие от възможни планое, като по този начин компаиите могат да изберат най-добрата опция за техните нужди.

Microsoft Azure разполага с най-пълния списък с compliance сертификати за всеки доставчик на облачни услуги. Azure също има възможности да покрие нуждите на всички ключови изисквания за съответствие.

НАЗАД КЪМ УСЛУГИ

Защо да изберете ФТС?

Експертиза

Имаме повече от 25 години опит и експертиза в адаптирането на водещи технологии, за да допринесем за бизнес успеха на клиентите ни.

Доверие

Ние сме доверен партньор и създаваме дългосрочни взаимоотношения, които имат позитивен ефект върху работата на клиентите ни.

Качество

Работим само с водещи бизнес приложения от висок клас базирани на последни технологии.

Иновации

В този свят на бързи промени, се стремим да бъдем early technology adopter, така че да можем да предложим най-добрите ИТ решения на клиентите си.

Интересувате се от Data & Infrastructure в Azure?

Свържете се с нас