Advanced Analytics Proof of concept - FTS
Изберете страница
Услуги

Advanced Analytics Proof of concept

В новия свят на big data и advanced analytics, мениджърите осъзнават, че се нуждаят от по-гъвкави аналитични инструменти, но от друга страна са изправени пред риска да инвестират големи суми в подобен проект. Ето защо, с реализацията на Proof of Concept (POC), или така наречените пилотни проекти, можете да инвестирате малка сума, да видите бързи резултати и след като разполагате с доказателство за ефективността на инструмените, да прецените дали бихте желали да реализирате цялостен проект.

Свържи се с нас

Нашите Advanced Analytics експерти ще реализират такова пилотно внедряване – Proof of Concept (POC), при което ще се обработят данните ви и ще се превърнат в богат и интерактивен отчет, който ще ви даде цялостен поглед върху важни тенденции и прогнози на база на данните ви.

Какво се стремят експертите по Advanced Analytics на ФТС – всеки POC да извлече максимална стойност от данните ви.

Един такъв Proof of Concept няма амбицията да изгради веднага цялостно решение, но чрез него ще разполагте с работещ прототип на решението и ще се запознаете с технологиите и концепциите. Така клиентът може да вземе по-лесно решение за бъдещ по-мащабен проект с Advanced Analytics и значението, което би имал в организацията.

Обикновено резултатът от POC е работещ Microsoft Power BI отчет или прототип на работен екран, съобразен с вашите нужди и информация. Те обикновено са презентирани директно на мениджърския екип. В подобна среща се набляга на представяне на решението и активна сесия с въпроси и отговори, за да е сигурно, че са покрити всички въпроси. Презентацията, обикновено включа и препоръчителни следващи стъпки за проекта.

НАЗАД КЪМ УСЛУГИ

Защо да изберете ФТС?

Експертиза

Имаме повече от 25 години опит и експертиза в адаптирането на водещи технологии, за да допринесем за бизнес успеха на клиентите ни.

Доверие

Ние сме доверен партньор и създаваме дългосрочни взаимоотношения, които имат позитивен ефект върху работата на клиентите ни.

Качество

Работим само с водещи бизнес приложения от висок клас базирани на последни технологии.

Иновации

В този свят на бързи промени, се стремим да бъдем early technology adopter, така че да можем да предложим най-добрите ИТ решения на клиентите си.

Интересувате се от подобно пилотно внедряване?

Свържете се с нас